Gelosia

Cada cop la gent és més conscient que en una relació no hi hauria d’haver gelosia, bé, almenys cada cop es parla més de les relacions possessives i tot el què comporta. Tot i així, de vegades, encara hi ha gent que pensa que una mica de gelosia en una relació és bona i necessària, que significa que la persona t’importa.
No sé què voleu que us digui però jo no crec que necessiti sentir que l’altra persona no m’estima tant a mi com a una altra per saber que m’importa.
Jo no crec que la gelosia sigui ni bona ni necessària en una relació. El contrari, la gelosia reflecteix les inseguretats d’un mateix i, quan aquestes s’exterioritzen d’una manera descontrolada i en contra d’una altra persona, l’única que cosa que aportaran a la relació serà el caos. I, el caos, un cop es crea, només augmenta, mai s’atura.
I ni tan sols em refereixo a la gelosia que porta la possessió. Aquest ja és un extrem inconcebible en tot tipus de relacions personals.
Em refereixo a la gelosia que algunes persones senten quan elogien a les seves parelles. Per exemple, imagina que la teva parella és molt intel·ligent i té un somriure que brilla i tranquil·litza a les persones. No entenc perquè hem de malpensar d’una amiga, o de qualsevol persona que se n’ha adonat d’aquella qualitat que tant t’agrada a tu de la teva parella i la diu i l’expressa a davant seu. No ens hauriem de sentir gelosos, ens hauriem de sentir orgullosos. Perquè hauriem d’entendre que tothom veu les qualitats per les quals ens n’hem enamorat, i no ens hauríem de preocupar per això, el contrari. Alegrem-nos-en. Sí. Tinc la sort que una bona persona hagi vist i s’hagi enamorat de les meves pròpies qualitats. Que, en realitat, és això el més important. No importa si a més gent li agrada la teva parella, que per algun motiu t’agrada a tu, no?; el que importa és que a la teva parella li agradis tu. És important alegrar-se per aquest fet, acceptar-ho i gaudir-ho.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close