Una nota

Recordo que a l’institut, quan feiem 1r i 2n d’ESO ens deien que érem massa petits per entendre depen de quins temes, així que ens apartaven tot el que ens pogués fer adonar-nos que el món no tot és tant bonic com als grans els agrada creure.

En canvi a 3r ja ens van fer triar quines optatives voliem fer a quart. Ens van dir que tinguessim en compte quin itinerari del batxillerat voldríem fer desprès per triar assignatures que ens poguéssin anar bé. Per tal de saber quin batxillerat voliem fer, havíem de saber doncs, almenys tenir una idea, de quina carrera voliem fer. Una carrera que si tot va bé decideix a què et dedicaràs durant els teus anys laborals de vida.

Increïble, amb 14 anys sóc massa petita perquè em parlin sobre salut mental i als 15 ja puc saber amb certesa quines són les meves qualitats, què és el què m’agrada més, i a què em vull dedicar.

Apart de que no crec que no cal remarcar més el tema de que em sembla ridícul que ens creiem que amb 15 anys sabem decidir de què volem viure durant la nostra vida, això no és el pitjor de tot. No. Ja que si finalment, quan arriba el moment, tries fer batxilerat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close